Opptur med DNT Romsdal

Onsdag 8. september var vi så heldige og få være med DNT Romsdal og sende årets 8. klassinger fra vår region ut på tur

BCA1 F52 F 08 FE 49 F6 9078 04 EAA8336 D23

Til tross for en ruskete og småkald høstmorgen med regn i luften var det 500 morgenfriske ungdommer som stilte til start fra Dalen. Istad Fiber var tilstede som stolt sponsor og sponset DNT Romsdal med busser som hentet ungdommer fra Åfarnes til Bud og Otrøya i vår langstrakte region. Ungdomsskoleelever fra Molde, Hustadvika og altså Rauma kommune deltok på årets Opptur.

Turen gikk fra Dalen og opp mot Damefallet, Skihytta, Varden og Storlihytta. Tusenårsvarden var opprinnelig også en del av planen, men pga mye regn ble denne posten avlyst. Alle ungdommene fikk utdelt et kart med klippekort, hvor poenget var å få med seg et klipp fra hver post.

DNT Romsdal er regionens største friluftsorganisasjon. De bidrar med mye positivt for både liten og stor, og det å fremme turglede hos ungdom syns vi i Istad Fiber er en viktig sak. Vi takker for at vi fikk være med på en særdeles hyggelig morgen.

Bilde 20210908 073858 0637fb26
Opptur 08 09 21

Tips oss

Her kan du tipse oss om gjenglemt materiale eller skader på utstyr som tilhører oss. Legg gjerne ved et bilde som hjelper oss å vurdere hvordan vi best mulig ordner opp.