Fiberbredbånd fra Istad Fiber

Et velfungerende internett er blitt like viktig som vann og elektrisitet i norske hjem. Da er det en selvfølge at også du trenger en stabil, rask og sikker fibertilgang.

Istad Fiber Dronebilder Kommuner fotograf andreas winter 3 Batnfjorden

Altibox fiberbredbånd, levert av Istad Fiber, leverer en dedikert fiberlinje inn til hver enkelt bolig. På den måten sikres hver enkelt kunde hele båndbredden til egen bruk, uten innvirkning fra naboen.

En annen stor fordel er at fiber ikke påvirkes av elektronikk eller radiostøy, samt at signalene leveres direkte fram til deg som sluttbruker.

Dette gir deg høye hastigheter, høy stabilitet, og svært god kapasitet - helt hjem!

Hvorfor fiberbredbånd?

Fibernett er fremtidens bredbånd.

Bredbånd er definert som toveis kommunikasjonsnett som kan overføre ulike former for data som tekst, lyd og levende bilder. Dette betyr at bredbånd kan være både kabel, kobber og fiber. Fiber er altså en type bredbånd - ikke et forskjellig produkt.

Flere og flere enheter er koblet til nettet, og innhold og tjenester på disse enhetene blir stadig mer bredbåndskrevende. I en husstand i dag er det ikke uvanlig at det finnes både flere TV'er, nettbrett, smarttelefoner, web kamera, alarmer, etc og fellesnevneren er at alle ønsker like god kapasitet.

Fiberbredbånd gir deg muligheten til å unngå trege linjer, unødvendig ventetid og sikrer deg mer enn det du trenger.

Vi, i Istad Fiber, vet at fiber er den absolutt beste løsningen for å utnytte fremtidens muligheter.

Ubegrenset kapasitet og hastighet

Fiber overfører data ved hjelp av lyssignaler. Informasjonen fraktes altså i lysets hastighet. Raskere blir det ikke.

En fiberkabel har heller ingen begrensninger når det kommer til mengden data som kan transporteres, i motsetning til det tradisjonelle kabelnettet.

Den eneste begrensningen på en fiberkabel er sender og mottaker - og dette kan enkelt oppgraderes ved behov.

Med fiberbredbånd får du også synkrone hastigheter, det vil si samme opp- og nedlastingshastighet.

Stabilitet

Forhold som avstand til fibersentralen, hvor mange brukere samtidig som er pålogget eller støy på linjene har ingen relevans for fiberbredbånd.

Til forskjell fra Coax (HFC)/Pon-nettet får alle en dedikert fiberkabel helt inn i husveggen som ikke påvirkes av andres nettbruk.

Med fiber kan du få bredbånd, tv, telefoni og andre nettbaserte tjenester levert i én og samme fiberkabel - nå og i fremtiden.

Fremtiden stiller høye og brede teknologikrav og med fiberbredbånd er du klar til å ta i bruk morgendagens nett-tjenester.

Altibox for gamers

For gamere er det èn ting som gjelder. Rask fiber!

Når barna (og voksne) spiller på nett, er det like seriøst som en trillende ball på gressmatta, eller klare toner på gitaren.

Visste du at:

Strategispill kan hjelpe barn til å takle motgang?

Fotballspillere bruker FIFA til å øve på taktikk?

Barn trenger foreldre på tribunen - uansett arena?

Les mer om Altibox for gamers under:

Altibox for gamers

Tips oss

Her kan du tipse oss om gjenglemt materiale eller skader på utstyr som tilhører oss. Legg gjerne ved et bilde som hjelper oss å vurdere hvordan vi best mulig ordner opp.