Bestilling
Planlegging
Utbygging
Oppkobling
Fiberkunde
Vi har mottatt tilstrekkelig antall bestillinger for området, og starter planleggingen av hvor vi skal grave, eller trekke i stolper, for å nå frem til alle. Avhengig av hvor det er kabler fra før, vil fiberlinjen enten graves ned eller trekkes mellom telefonstolper.

Bud

Fase 2 Planlegging
illustrasjon_2.jpg

Siste fra fremdriftsloggen

05.07.2019 - God Sommer!

Planleggingsarbeidet med utarbeidelse av gravetraséer nærmer seg sluttfasen. Gravesøknad til Fræna Kommune vil straks sendes inn, og foreløpig ser det ut til at gravearbeidet vil igangsettes i midten av august. I forbindelse med gravestart ønsker vi å arrangere et byggemøte, nærmere informasjon vil komme. 

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god sommer :)

23.05.2019 - Planleggingsarbeidet er i full gang!

Vi takker for engasjementet på informasjonsmøtet 13. mai. Godt å høre at dere ønsker Istad Fiber AS velkommen til Bud. Som kunde er det alltid gunstig å kunne velge mellom flere alternative leverandører, for å oppnå det beste tilbudet. Vi er overbevist om at vi kan tilby dere den beste tv- og internettløsningen i markedet. Kundeundersøkelser i 9 år på rad viser at Altibox scorer klart best.

Hovedtemaer på møtet var følgende:

- Salgsprosessen i Bud
- Prosjektering og utbygging
- Fremdriftsplan

Traséplaner er under prosjektering, og vi regner med at gravesøknad til Fræna Kommune sendes inn i løpet av de nærmeste ukene. Oppstart graving planlegges i slutten av juli. De første kundeoppkoblinger forventes høsten/vinter 2019.

I forkant av gravestart vil vi invitere inn til byggemøte. Hensikten her er å legge frem detaljplaner for graving i feltet, som også innebærer graving inn til husvegg. Kundene har da mulighet til å eventuelt kommentere foreslått gravetrasé og foreslå endringer.

 

Slik gjør du egeninnsats