Bestilling
Vedtatt
Planlegging
Utbygging
Fiberarbeid
Oppkobling
Fiberkunde
Vi planlegger av hvor vi skal grave, eller trekke i stolper, for å nå frem til alle. Avhengig av hvor det er kabler fra før, vil fiberlinjen enten graves ned eller trekkes mellom telefonstolper.

Eidskrem

Fase 3 Planlegging
illustrasjon_2.jpg

Siste fra fremdriftsloggen

25.03.2021 - God Påske!

Som nevnt sist er vi noe forsinket og vil komme i gang med gravearbeidet litt senere enn opprinnelig planlagt. Sist hadde vi som mål å starte opp i mars, vi ser nå at vi kommer ikke i gang før over påske. 

Håndgraving over privat eiendom (fra tomtegrense og inn til husvegg) vil utføres etterhvert som hovedgravingen (maskingraving) utføres. Parallelt med dette vil vi også utføre fiberarbeid. Det vil si at vi blåser og skjøter fiber inn i lagte rør. Dette arbeidet vil pågå over 2-4 ukers tid. 

Utenom dette er vi i full gang med fremføring av hovedfiberkabel inn til området Eidskrem. Dette arbeidet vil pågå parallelt med arbeidet vi utfører i selve boligfeltet. 

Estimert tid for oppstart av oppkoblingsarbeidet/hjemmeinstallasjoner vil være i løpet av mai. 

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god påske :)

 

19.02.2021 - Fremdrift per februar!

På bakgrunn av værforholdene (snø og tele) vil gravearbeidet settes i gang noe senere enn planlagt. Vi håper nå at vi kan komme i gang med hoveddelen av gravearbeidet i løpet av mars, og fortsette videre med fiberarbeid når maskingraving og håndgraving er utført. Deler av dette vil også kunne utføres parallelt så langt det er mulig. 

Foreløpig estimert oppstart av oppkoblingsarbeidet/hjemmeinstallasjoner er i løpet av 2. kvartal. 

 

12.01.2021 - Godt Nytt År!

Da begynner vi å nærme oss oppstart av utbyggingsarbeidet på Eidskrem og planen er at vi skal være i gang med hoveddelen av gravearbeidet fra slutten av februar. Når vi er ferdig med dette vil vi utføre håndgraving inn til husvegg, for så å utføre fiberarbeid. Foreløpig estimat for oppstart av oppkoblingsarbeidet/hjemmeinstallasjoner er i løpet av mars.

I forhold til at vi nå har fått skikkelig vinter med snø og kulde må vi også ha et lite værforbehold angående oppstart av arbeidet.

Mer informasjon vil komme så snart vi er klare til å sette i gang.    

   

04.12.2020 - God Jul!

Det begynner å nærme seg og som tidligere nevnt er planen å komme i gang med gravearbeidet tidlig på nyåret. Vi kommer også til å utføre noe fiberarbeid parallelt med gravearbeidet. Estimert oppstart av oppkoblingsarbeidet/hjemmeinstallasjoner er fortsatt fra ca 1 mars 2021. 

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år :)

 

09.11.2020 - Plan for fiberutbygging på Eidskrem

For området Eidskrem planlegger vi nå oppstart av gravearbeidet tidlig på nyåret 2021, så fremt væforholdene tillater det. Planen innebærer også å få utført fiberarbeid (blåsing og skjøting av fiber i lagte rør) så snart gravearbeidet er fullført.

Estimert oppstart av oppkoblingsarbeidet/hjemmeinnstallasjoner vil være fra ca. 1 . mars 2021, dette arbeidet vil så pågå utover våren. 

 

13.10.2020 - Planlegging og prosjektering av Eidskrem!

Som kjent har vi vedtatt utbygging på Eidskrem for en stund siden. Vi har hatt selgere i området og blitt godt mottat. Per i dag er vi i full gang med planlegging og prosjektering av området som skal bygges ut. Når vi har mer informasjon klart vil vi oppdatere videre her.

Vi gleder oss til å levere fiberbredbånd med tilhørende tjenester fra Altibox til dere :)