Bestilling
Vedtatt
Planlegging
Utbygging
Fiberarbeid
Oppkobling
Fiberkunde
Den fysiske installasjonen i din bolig vil bli foretatt. Vi kontakter deg i forkant for å avtale tidspunkt.

Eidskrem

Fase 6 Oppkobling
illustrasjon_4.jpg Estimert levering: 2. kvartal / 3. kvartal 2021

Siste fra fremdriftsloggen

08.07.2021 - God sommer!

I boligfeltet på Eidskrem er nå alt av gravearbeid og fiberarbeid fullført, og de fleste har fått installert Altibox. Våre montører tar direkte kontakt for å avtale tidspunkt for hjemmeinstallasjon så snart alt er klart. 

På nordsiden av boligfeltet gjenstår det fortsatt noe gravearbeid, dette gjelder ved Julsundet 80, 86, 87 og 88. Vi håper på å komme i gang her i slutten av juli. Dersom du har spørsmål rundt dette ta kontakt med prosjektleder Tor Olaussen på tel. 951 68 568. 

I forkant av hjemmeinstallasjon er det enkelte ting som kan være greit å vite. Vi anbefaler dere derfor å lese gjennom punktene nedenfor her om hjemmeinstallasjon. 

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god sommer :)

Hjemmeinstallasjon:

Hva inngår i hjemmeinstallasjonen?
I installasjonen inngår all montering frem til hjemmesentralen og oppkobling av en (1) stk TV-dekoder. Er det behov for å legge opp flere punkt i huset, kan dette bestilles direkte av montøren, men dekkes ikke av avtalen med Istad Fiber AS. Ekstra TV-dekoder kan bestilles med montør, eller ved å kontakte kundeservice på tlf. 71 21 35 00.

Plassering av hjemmesentral 
Vår hjemmesentral fungerer som modem/ruter/trådløst aksesspunkt. For best mulig trådløs dekning bør hjemmesentralen plasseres sentralt i huset, med fri sikt i rommet og litt unna annen elektronikk og metallgjenstander. 

Plassering av hjemmesentralen avtaler du med montøren når han/hun kommer hjem til deg. Spør gjerne montøren om råd dersom du er usikker, de har erfaring.  

Når skal jeg si opp mitt nåværende abonnement?
Angående det å si opp nåværende abonnement/leverandør er dette noe dere må gjøre selv, men vi vil be dere avvente med å si opp inntil dere har nærmere informasjon om tidspunkt for hjemmeinstallasjon/oppkobling fra Istad Fiber/montør. Dette for å unngå at dere blir stående uten internett/TV.