Bestilling
Vedtatt
Planlegging
Utbygging
Fiberarbeid
Oppkobling
Fiberkunde
Den fysiske installasjonen i din bolig vil bli foretatt. Vi kontakter deg i forkant for å avtale tidspunkt.

Elnesvågen

Fase 6 Oppkobling
illustrasjon_4.jpg Estimert levering: 2-3.kvartal 2020

Siste fra fremdriftsloggen

22.01.2021 - Godt Nyttår!

Nytt år og vi fortsetter arbeidet med å få koblet opp resterende kunder. Mange av dere venter kanskje på oss? Våre montører vil ta kontakt per telefon for å avtale tidspunkt for hjemmeinstallasjon så snart alt er klart på din adresse. Det er kun noen få som står igjen nå og vårt mål er å få dere koblet opp i løpet av første kvartal. 

 

04.12.2020 - God Jul!

I løpet av den siste tiden er flere koblet opp i området Elnesvågen, og sånn som det ser ut per nå vil vi også fortsette med oppkoblinger på nyåret. Når det gjelder utfordringer vi har på nedsiden av hovedvegen (i sentrum) er det sendt ut SMS til de kundene dette gjelder. Utfordringene relateres til kryssing av hovedveg og graverestriksjoner langs fylkesveg. 

Oppkoblingsarbeidet vil fortsette frem mot jul og settes i gang igjen over juleferien. Våre montører vil ta direkte kontakt per telefon så snart alt er klart for hjemmeinstallasjon på din adresse. 

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år :)

 

06.11.2020 - Fremdrift per november 2020!

Vi er i ferd med å koble opp de siste kundene i Elnesvågen. Forhåpentligvis er alle koblet opp før jul, men det er mulig et fåtall forskyves til over nyttår.

Det er dessverre en del utfordringer med å nå alle våre kunder på nedsiden av hovedvegen (i sentrum). Utfordringene relateres til kryssing av hovedveg og graverestriksjoner langs fylkesveg. Kunder som rammes av dette vil få beskjed i løpet av uke 46.  

   

13.10.2020 - Videre fremdrift høsten 2020!

Vi har fortsatt noen få gjenstående oppkoblinger i Elnesvågen. Vi jobber kontinuerlig utover høsten med å få koblet opp resterende kunder. 

 

14.09.2020 - Siste innspurt!

Per i dag gjenstår det kun et fåtall oppkoblinger i området Elnesvågen. Vi antar at de siste som gjenstår nå vil bli koblet opp i løpet av oktober. 

 

07.07.2020 - God sommer!

Arbeidet med oppkoblinger/hjemmeinstallasjoner vil pågå i hele sommer. Våre montører tar direkte kontakt per telefon for å avtale tidspunkt for hjemmeinstallasjon. 

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god sommer :)

 

09.06.2020 - Oppkoblingsarbeidet vil pågå utover sommeren

Vi jobber fortsatt med oppkoblinger/hjemmeinstallasjoner i området. Våre montører vil ta kontakt for å avtale tidspunkt for hjemmeinstallasjon så snart alt er klart på din adresse. Oppkoblingsarbeidet vil pågå i hele sommer. 

 

07.05.2020 - Fremdrift per mai!

Ca 3/4 av alle kunder i Elnesvågen er nå koblet opp på våre tjenester. Resterende kunder blir fortløpende kontaktet av montør for booking av tidspunkt for hjemmeinstallasjon. 

 

31.03.2020 - God Påske!

Oppkobling av kunder pågår kontinuerlig i området. Vi jobber nå hardt for å utføre hjemmeinstallasjoner før påske hos kunder i Myrbærlia, Haugli Allè, Falkenvegen og Skulemarka. I tillegg kobler vi opp kunder på nedsiden av Tornesvegen, kunder som ligger ovenfor Omya – vest for Setbakken. Fremgangen går bra og vi håper at alle snart har Altibox i hus ;)

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god påske :)

 

05.03.20 - Fremdrift per mars!

Arbeidet med oppkobling av kunder pågår for fullt! Per i dag har vi koblet opp over 300 kunder i Elnesvågen, Hauglia og Dalelia. iElektro utfører hjemmeinstallasjonene i området og vi vil oppfordre resterende kunder om å være oppmerksomme på at montørene tar direkte kontakt per telefon for å booke tidspunkt for hjemmeinstallasjon. 

Parallelt med pågående hjemmeinstallasjoner er det fortsatt utbygging i enkelte deler av Elnesvågen, spesielt på nedsiden av hovedvegen. For øyeblikket pågår det arbeid på Eidem (ovenfor Hustadmarmor) og på Nedre Haukås, Falkenvegen og Skulemarka. Vi regner med at kunder her vil bli koblet opp før påske

 

04.02.2020 - Fremdrift per februar!

Nærmere 40% av feltet er nå installert med Altibox fra Istad Fiber. I området Hauglia/Dalelia har 3/4 av feltet nå fått Altibox i hus.

På grunn av klemskade på et rør hadde vi litt utfordringer med å komme gjennom med signal til Eidemfeltet før jul. Dette er nå reparert og de første kundene på Eidem ble installert i midten av januar. Arbeidet med hjemmeinstallasjoner vil fortsette videre utover vinteren. Vi ber resterende kunder være oppmerksomme når vårt montørselskap iElektro tar kontakt per telefon for å avtale tidspunkt for hjemmeinstallasjon. 

 

12.12.2019 - God Jul!

Oppkoblingsarbeidet er godt i gang i prosjektområdet Elnesvågen, hovedsaklig gjelder dette i området Bøen, Øverbøen og Hatlebakken.

Som vi tidligere har nevnt her i fremdriftsloggen vår så har vi hatt noen utfordringer med klemskade på eksisterende rør nede ved hovedvegen, ved krysset opp til Eidemsvegen. Dette gjelder hovedforsyningen av fiber til kunder i Eidem-området. Vi har brukt noe tid på denne utfordringene men nå kan vi endelig fortelle at røret er reparert og at vi straks er klare med signal inn til Eidem. I forbindelse med dette må det også utføres en del skjøting av fiber i kummer på veg inn i området. Så snart vi har dette på plass vil vi være klar til å starte med hjemmeinstallasjoner/oppkoblingsarbeidet. Vi antar at de første kundene på Eidem kan kobles opp siste uken før jul.

Når det gjelder kunder ellers i Elnesvågen, vil hjemmeinstallasjoner/oppkoblingsarbeidet pågå kontinuerlig frem mot jul. 

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år! :)

Hva inngår i hjemmeinstallasjonen?
I installasjonen inngår all montering frem til hjemmesentralen og oppkobling av en (1) stk TV-dekoder. Er det behov for å legge opp flere punkt i huset, kan dette bestilles direkte av montøren, men dekkes ikke av avtalen med Istad Fiber AS. Ekstra TV-dekoder kan bestilles med montør, eller ved å kontakte kundeservice på tlf. 71 21 35 00.

Plassering av hjemmesentral 
Vår hjemmesentral fungerer som modem/ruter/trådløst aksesspunkt. For best mulig trådløs dekning bør hjemmesentralen plasseres sentralt i huset, med fri sikt i rommet og litt unna annen elektronikk og metallgjenstander. 

Plassering av hjemmesentralen avtaler du med montøren når han kommer hjem til deg. Spør gjerne montøren om råd dersom du er usikker, de har erfaring.  

Når skal jeg si opp mitt nåværende abonnement?
Angående det å si opp nåværende abonnement/leverandør er dette noe dere må gjøre selv, men vi vil be dere avvente med å si opp inntil dere har nærmere informasjon om tidspunkt for hjemmeinstallasjon/oppkobling fra Istad Fiber/montør. Dette for å unngå at dere blir stående uten internett/TV.

Vi vil gjerne oppfordre dere til å ta en titt her for å bli bedre kjent med Altibox og de ulike løsningene du kan få tilgang til når vi etterhvert får installert Altibox hjemme hos deg. Altibox lanserte for en tid tilbake bl.a ny TV-løsning, her finner du alle funksjoner som programarkiv, start forfra etc. Det er bare å glede seg :)