Bestilling
Vedtatt
Planlegging
Utbygging
Fiberarbeid
Oppkobling
Fiberkunde
Den fysiske installasjonen i din bolig vil bli foretatt. Vi kontakter deg i forkant for å avtale tidspunkt.

Hauglia - Dalelia

Fase 6 Oppkobling
illustrasjon_4.jpg Estimert levering: 2-3.kvartal 2020

Siste fra fremdriftsloggen

13.10.2020 - Videre fremdrift høsten 2020!

Vi har fortsatt noen få gjenstående oppkoblinger i Hauglia/Dalelia. Vi jobber kontinuerlig utover høsten med å få koblet opp resterende kunder. 

 

14.09.2020 - Siste innspurt!

Per i dag gjenstår det kun et fåtall oppkoblinger i området Hauglia/Dalelia. Vi antar at de siste som gjenstår nå vil bli koblet opp i løpet av oktober. 

 

07.07.2020 - God sommer!

Arbeidet med oppkoblinger/hjemmeinstallasjoner vil pågå i hele sommer. Våre montører tar direkte kontakt per telefon for å avtale tidspunkt for hjemmeinstallasjon. 

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god sommer :)

 

09.06.2020 - Oppkoblingsarbeidet vil pågå utover sommeren

Vi jobber fortsatt med oppkoblinger/hjemmeinstallasjoner i området. Våre montører vil ta kontakt for å avtale tidspunkt for hjemmeinstallasjon så snart alt er klart på din adresse. Oppkoblingsarbeidet vil pågå i hele sommer. 

 

07.05.2020 - Fremdrift per mai!

Det gjenstår nå kun et fåtall av kundeoppkoblinger i Hauglia/Dalelia. De som enda ikke er koblet opp på våre tjenester vil bli kontaktet snarest av montørselskap for booking av tidspunkt for hjemmeinstallasjon. 

Noe prosjektering og graving gjenstår fortsatt i området Fetavegen, men vi håper å få løst utfordringene her raskt sånn at vi kan få dere koblet opp. 

 

31.03.2020 - God Påske!

Oppkobling av kunder pågår kontinuerlig i området. Vi jobber nå hardt for å utføre hjemmeinstallasjoner før påske hos kunder i Myrbærlia, Haugli Allè, Falkenvegen og Skulemarka. I tillegg kobler vi opp kunder på nedsiden av Tornesvegen, kunder som ligger ovenfor Omya – vest for Setbakken. Fremgangen går bra og vi håper at alle snart har Altibox i hus ;)

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god påske :)

 

05.03.2020 - Fremdrift per mars!

Arbeidet med oppkobling av kunder pågår for fullt! Per i dag har vi koblet opp over 300 kunder i Hauglia, Dalelia og ellers i Elnesvågen. iElektro utfører hjemmeinstallasjonene i området og vi vil oppfordre resterende kunder om å være oppmerksomme på at montørene tar direkte kontakt per telefon for å booke tidspunkt for hjemmeinstallasjon. 

 

04.02.2020 - Fremdrift per februar!

Siden jul og nyttår har det vært stor aktivitet i hjemmeinstallasjoner i området, og vi har nå koblet opp 3/4 av feltet. Arbeidet vil fortsette utover vinteren, og vi ber resterende kunder være oppmerksomme på vårt montørselskap iElektro som tar kontakt per telefon for å avtale tidspunkt for hjemmeinstallasjon. 

 

10.12.2019 - God Jul!

Til tross for at vi nærmer oss juleferien med stormskritt tar vi ikke fri helt enda. Oppkoblingsarbeidet i Hauglia - Dalelia pågår for fullt, og per uke 49 er 183 stk koblet opp! Frem mot jul vil vi fortsette arbeidet med skjøting av fiber parallelt med oppkoblinger/hjemmeinstallasjoner. Dette arbeidet vil også fortsette over nyåret. 

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år! :)

 

05.11.2019 - Oppkoblingsarbeidet pågår for fullt!

Vi er godt i gang med oppkoblingsarbeidet/hjemmeinstallasjoner i Hauglia-Dalelia. Per utgangen av oktober har vi koblet opp 100 kunder i Dalelia/Hauglia. Hurra!

Fiberarbeid og oppkobling/hjemmeinstallasjoner vil pågå kontinuerlig i området utover senhøst og vinter.

Hva inngår i hjemmeinstallasjonen?
I installasjonen inngår all montering frem til hjemmesentralen og oppkobling av en (1) stk TV-dekoder. Er det behov for å legge opp flere punkt i huset, kan dette bestilles direkte av montøren, men dekkes ikke av avtalen med Istad Fiber AS. Ekstra TV-dekoder kan bestilles med montør, eller ved å kontakte kundeservice på tlf. 71 21 35 00.

Plassering av hjemmesentral 
Vår hjemmesentral fungerer som modem/ruter/trådløst aksesspunkt. For best mulig trådløs dekning bør hjemmesentralen plasseres sentralt i huset, med fri sikt i rommet og litt unna annen elektronikk og metallgjenstander. 

Plassering av hjemmesentralen avtaler du med montøren når han kommer hjem til deg. Spør gjerne montøren om råd dersom du er usikker, de har erfaring.  

Når skal jeg si opp mitt nåværende abonnement?
Angående det å si opp nåværende abonnement/leverandør er dette noe dere må gjøre selv, men vi vil be dere avvente med å si opp inntil dere har nærmere informasjon om tidspunkt for hjemmeinstallasjon/oppkobling fra Istad Fiber/montør. Dette for å unngå at dere blir stående uten internett/TV.

Vi vil gjerne oppfordre dere til å ta en titt her for å bli bedre kjent med Altibox og de ulike løsningene du kan få tilgang til når vi etterhvert får installert Altibox hjemme hos deg. Altibox lanserte for en tid tilbake bl.a ny TV-løsning, her finner du alle funksjoner som programarkiv, start forfra etc. Det er bare å glede seg :)