Bestilling
Vedtatt
Planlegging
Utbygging
Fiberarbeid
Oppkobling
Fiberkunde
Den fysiske installasjonen i din bolig vil bli foretatt. Vi kontakter deg i forkant for å avtale tidspunkt.

Hoem

Fase 6 Oppkobling
illustrasjon_4.jpg Estimert levering: 1. halvdel 2020

Siste fra fremdriftsloggen

09.07.2020 - God sommer!

Oppkoblingsarbeidet/hjemmeinstallasjoner på Indre Hoem begynner å nærme seg slutten. De fleste av dere har nå fått installert fiberbredbånd med tilhørende tjenester fra Altibox og vi håper dere er fornøyd :)

Når det gjelder Ytre Hoem og Vågøy så har vi fortsatt noe gjenstående fiberarbeid før vi kan starte med oppkoblingsarbeidet. Vår målsetting er at vi skal være i gang med hjemmeinstallasjoner her fra slutten av juli, dette arbeidet vil pågå utover sensommeren og høsten. 

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god sommer :) 

Hva inngår i hjemmeinstallasjonen?
I installasjonen inngår all montering frem til hjemmesentralen og oppkobling av en (1) stk TV-dekoder. Er det behov for å legge opp flere punkt i huset, kan dette bestilles direkte av montøren, men dekkes ikke av avtalen med Istad Fiber AS. Ekstra TV-dekoder kan bestilles med montør, eller ved å kontakte kundeservice på tlf. 71 21 35 00.

Plassering av hjemmesentral 
Vår hjemmesentral fungerer som modem/ruter/trådløst aksesspunkt. For best mulig trådløs dekning bør hjemmesentralen plasseres sentralt i huset, med fri sikt i rommet og litt unna annen elektronikk og metallgjenstander. 

Plassering av hjemmesentralen avtaler du med montøren når han kommer hjem til deg. Spør gjerne montøren om råd dersom du er usikker, de har erfaring.  

Når skal jeg si opp mitt nåværende abonnement?
Angående det å si opp nåværende abonnement/leverandør er dette noe dere må gjøre selv, men vi vil be dere avvente med å si opp inntil dere har nærmere informasjon om tidspunkt for hjemmeinstallasjon/oppkobling fra Istad Fiber/montør. Dette for å unngå at dere blir stående uten internett/TV.

Slik gjør du egeninnsats