Bestilling
Planlegging
Utbygging
Oppkobling
Fiberkunde
Vi bygger nødvendig infrastruktur og fører fiberkabelen frem til eiendommen din.

Hungnesmarka

Fase 3 Utbygging
illustrasjon_3.jpg

Siste fra fremdriftsloggen

14.08.2019 - Ferien er over og vi jobber for fullt!

Like før ferien ble det gravd hovedtilførsel oppover langs gangvegen til boligfeltet i Hungnesmarka. Fiber ligger per i dag i krysset ved Trøavegen. Ut fra foreløpige beregninger satser vi på å komme i gang med resterende deler av fiberarbeidet snarest. 

Så langt går alt som planlagt og estimert tid for oppkobling/hjemmeinstallasjoner er fortsatt i løpet av september. 

02.07.2019 - Utbyggingsarbeidet er i gang!

Hurra! Vi er i gang med utbyggingsarbeidet på Hungnesmarka. Vi har kommet i gang med graving av grøft fra undergangen ved gamle-butikken, langs gangvegen og opp til første kryss. De av dere som bor i nedre del av området kan forvente oppkobling/hjemmeinstallasjon i løpet av august. For de av dere som bor videre oppover Hungnesmarka vil estimert oppkoblingstidspunkt være i løpet av september. Våre montører vil ta direkte kontakt med de som har bestilt for avtale tidspunkt for hjemmeinstallasjon når alt er klart. 

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god sommer :)

Nedenfor kan du også lese litt mer om hva som kan være viktig å tenke på i forbindelse med hjemmeinstallasjon. 

Hva inngår i hjemmeinstallasjonen?
I installasjonen inngår all montering frem til hjemmesentralen og oppkobling av en (1) stk TV-dekoder. Er det behov for å legge opp flere punkt i huset, kan dette bestilles direkte av montøren, men dekkes ikke av avtalen med Istad Fiber AS. Ekstra TV-dekoder kan bestilles med montør, eller ved å kontakte kundeservice på tlf. 71 21 35 00.

Plassering av hjemmesentral 
Vår hjemmesentral fungerer som modem/ruter/trådløst aksesspunkt. For best mulig trådløs dekning bør hjemmesentralen plasseres sentralt i huset, med fri sikt i rommet og litt unna annen elektronikk og metallgjenstander. 

Plassering av hjemmesentralen avtaler du med montøren når han kommer hjem til deg. Spør gjerne montøren om råd dersom du er usikker, de har erfaring.  

Når skal jeg si opp mitt nåværende abonnement?
Angående det å si opp nåværende abonnement/leverandør er dette noe dere må gjøre selv, men vi vil be dere avvente med å si opp inntil dere har nærmere informasjon om tidspunkt for hjemmeinstallasjon/oppkobling fra Istad Fiber/montør. Dette for å unngå at dere blir stående uten internett/TV.

Vi gleder oss til å levere tv og bredbånd til Hungnesmarka
Nå er det ikke lenge igjen før dere er koblet opp. Vi gleder oss til å levere en innholdsrik tv-løsning, og internett med super hastighet som lar 1,2 millioner nordmenn se tv, strømme, surfe og spille så mye de orker. Ta gjerne en titt her og se hva dere har i vente av blant annet nye Altibox TV.  

 

Slik gjør du egeninnsats