Bestilling
Vedtatt
Planlegging
Utbygging
Fiberarbeid
Oppkobling
Fiberkunde
Den fysiske installasjonen i din bolig vil bli foretatt. Vi kontakter deg i forkant for å avtale tidspunkt.

Jendem

Fase 6 Oppkobling
illustrasjon_4.jpg Estimert levering: 2. halvdel 2020

Siste fra fremdriftsloggen

07.07.2020 - God sommer!

Oppkoblingsarbeidet/hjemmeinstallasjoner vil pågå utover sommeren. De fleste av dere har nå fått fiberbredbånd og Altibox i hus, men det gjenstår fortsatt noen. Våre montører vil ta direkte kontakt for å avtale tidspunkt for hjemmeinstallasjon når alt er klart på din adresse. 

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god sommer :)

 

09.06.2020 - Videre fremdrift per juni!

Oppkoblingsarbeidet/hjemmeinstallasjoner pågår for fullt. 

Til Torhaugvegen og Depelhaugvegen har vi som kjent hatt noen utfordringer med eksisterende infrastruktur som har medført forsinkelser i oppkoblingsarbeidet. Men nå ser det endelig ut til at vi kan komme i gang i løpet av juni/juli. 

 

07.05.2020 - Videre fremdrift per mai!

Vi er godt i gang med oppkoblingsarbeidet/hjemmeinstallasjoner i stort sett hele utbyggingsområdet. 

Til Torhaugvegen og Depelhaugvegen så har vi hatt noen utfordringer med eksisterende infrastruktur, men arbeidet med tilførsel av fiber er nå utført. Noe fiberarbeid (blåsing av fiber i rør, samt skjøting av fiber) gjenstår fortsatt før vi kan komme i gang med oppkoblinger. Oppkoblinger/hjemmeinstallasjoner er estimert til å starte fra midten av mai og vil pågå frem mot sommeren. 

 

31.03.2020 - God Påske!

Oppkoblingsarbeidet/hjemmeinstallasjoner pågår for fullt nå på Jendem, og mange har fått fiberbredbånd og Altibox i hus. 

Arbeidet med tilførsel av fiber til Torhaugvegen og Depelhaugvegen pågår fortsatt og planen er at vi skal være i gang med oppkoblingsarbeidet/hjemmeinstallasjoner her i slutten av april. 

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god påske :)

 

09.03.2020 - Fremdrift per mars!

Vi er godt i gang med oppkoblingsarbeidet/hjemmeinstallasjoner i stor sett hele utbyggingsområdet, men har fortsatt noe gjenstående grave- og fiberarbeid i deler av Helsetvegen. 

Når det gjelder tilførsel av fiber til Torhaugvegen og Depelhagugvegen så har vi hatt noen utfordringer med eksisterende infrastruktur, men kan informere dere om at arbeidet med tilførsel hit pågår for fullt akkurat nå. Ut fra våre beregninger vil vi være i gang med oppkoblingsarbeidet/hjemmeinstallasjoner her i løpet av april. Lurer du på noe angående hjemmeinstallasjon vil vi be deg om å lese gjennom det som står nedenfor (status fra 04.02.2020). 

 

04.02.2020 - Fremdrift per februar!

Oppkoblingsarbeidet/hjemmeinstallasjoner i boligfeltene pågår for fullt. Våre montører fra iElektro tar direkte kontakt så snart alt er klart for hjemmeinstallasjon på din adresse.

Arbeidet med fremføring av rør til husvegg pågår og vil fortsette så sant værforholdene tillater det. 

I Depelhaugvegen har vi kommet godt i gang med fiberarbeidet, men har fått utfordringer med eksisterende infrastruktur i forbindelse med tilførsel, dette medfører noe forsinkelser.

Før hjemmeinstallasjonen anbefaler vi deg å lese gjennom følgende: 

Hva inngår i hjemmeinstallasjon?
I installasjonen inngår all montering frem til hjemmesentralen og oppkobling av en (1) stk TV-dekoder - TV-signaler og internett skal virke når montøren forlater hjemmet. Er det behov for å legge opp flere data/TV-punkt i huset, kan dette bestilles direkte av montøren, men dekkes ikke av avtalen.

Tips om plassering av hjemmesentral
Hjemmesentralen fungerer som modem/ruter/trådløst aksesspunkt og har 4 stk gigabit nettverksporter. Du trenger derfor ikke egen trådløs ruter. Det kan være greit å tenke gjennom hvor du ønsker å plassere hjemmesentralen før montør kommer. Ofte er beste plassering sentralt i huset, men litt unna annen elektronikk og metallgjenstander. For best mulig trådløs dekning bør den plasseres med fri sikt i rommet. Plassering av hjemmesentralen avtaler du med montøren når han/hun kommer hjem til deg. Spør gjerne montøren om råd dersom du er usikker, de har erfaring.

Når skal jeg si opp mitt nåværende abonnement?
Angående det å si opp nåværende abonnement/leverandør er dette noe dere må gjøre selv, men vi vil be dere avvente med å si opp inntil dere har nærmere informasjon om tidspunkt for hjemmeinstallasjon/oppkobling fra Istad Fiber/montør. Dette for å unngå at dere blir stående uten internett/TV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slik gjør du egeninnsats