Bestilling
Vedtatt
Planlegging
Utbygging
Fiberarbeid
Oppkobling
Fiberkunde
Vi planlegger av hvor vi skal grave, eller trekke i stolper, for å nå frem til alle. Avhengig av hvor det er kabler fra før, vil fiberlinjen enten graves ned eller trekkes mellom telefonstolper.

Kolberg

Fase 3 Planlegging
illustrasjon_2.jpg Estimert levering: 2. halvdel 2020

Siste fra fremdriftsloggen

Informasjon vedrørende koronautbruddet.

I forbindelse med nasjonale og lokale myndigheters påbud og utviklingen av koronautbruddet, ser vi at dette kan medføre forsinkelser i videre utbyggingsarbeid. Vi følger situasjonen nøye og følger de retningslinjer vi til enhver tid blir pålagt.

31.03.2020 - God Påske!

Vi vil ønske alle på Kolberg en riktig god påske :) Planlagt gravestart er fortsatt satt til slutten av april, og mer informasjon vil komme når vi starter opp.  

 

10.03.2020 - Planleggingsarbeidet nærmer seg slutten!

Arbeidet med fremføring av hovedtilførsel av fiber til feltet Kolberg er nå ferdig utført. Planleggings- og prosjekteringsarbeidet er nå i siste fase og vi planlegger gravestart mot slutten av april. Mer informasjon vil komme. 

 

09.01.2020 - Planleggingen er i gang!

Vi er i gang med planlegging og prosjektering av fiberutbygging i området Kolberg. Vi vil bruke vinteren til dette arbeidet og estimert oppstart av selve utbyggingsarbeidet/gravearbeidet vil være april 2020 (med værforbehold).

Dersom du ikke har bestilt fiberbredbånd enda, men ønsker å bestille, kan du gjøre dette ved å kontakte oss på fiber@istad.no 

Vi gleder oss til å bygge ut fiberbredbånd på Kolberg :)

Slik gjør du egeninnsats