Bestilling
Planlegging
Utbygging
Oppkobling
Fiberkunde
Vi har mottatt tilstrekkelig antall bestillinger for området, og starter planleggingen av hvor vi skal grave, eller trekke i stolper, for å nå frem til alle. Avhengig av hvor det er kabler fra før, vil fiberlinjen enten graves ned eller trekkes mellom telefonstolper.

Malmefjorden Indre

Fase 2 Planlegging
illustrasjon_2.jpg

Siste fra fremdriftsloggen

05.07.2019 - Planleggingsarbeidet er i full gang!

Vi takker for engasjementet på informasjonsmøte 15. mai. Godt å høre at dere ønsker Istad Fiber AS velkommen til Malmefjorden. Som kunde vil det alltid være gunstig å kunne velge mellom flere alternative leverandører, for å oppnå det beste tilbudet. Vi er overbeviste om at vi kan tilby dere den beste tv- og internettløsningen i markedet. Kundeundersøkelser i 9 år på rad viser at Altibox scorer klart best. 

Hovedtemaer på møte var følgende:

- Salgsprosessen i Malmefjorden indre
- Prosjektering og utbygging
- Fremdriftsplan

Traséplaner er under prosjektering. Estimert oppstart av gravearbeidet vil være i løpet av august og dette gravearbeidet ser vi for oss at vil pågå for fullt i ca 5 ukers tid. Fiberarbeid vil foregå parallelt og vil følge fremgangen til gravearbeidet. På denne måten håper vi å få kommet i gang med oppkoblingsarbeidet/hjemmeinstallasjoner i løpet av oktober. 

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god sommer :)

Slik gjør du egeninnsats