Bestilling
Vedtatt
Planlegging
Utbygging
Fiberarbeid
Oppkobling
Fiberkunde
Vi bygger nødvendig infrastruktur og fører fiberkabelen frem til eiendommen din.

Midsund

Fase 4 Utbygging
illustrasjon_3.jpg Estimert levering: 4. kvartal 2021 / 1. kvartal 2022

Siste fra fremdriftsloggen

22.07.2021 - Sjøkabel på plass!

I går onsdag 21. juli kom Istad Fiber sin sjøkabel til Otrøya! En flott dag, med mye folk i trappene og landfast Istad Fiber :)

En ny milepæl er nådd i vår utbygging av fiberbredbånd til Otrøya. Samtidig er vi godt i gang med gravearbeid med Opstad Maskin AS. Som vi tidligere har informert om er vår plan å få koblet opp de fleste av dere før jul 2021. 

Med ønske om fortsatt god sommer :)

Sjøkabel_båt Otrøya

 

09.07.2021 - God sommer!

Gravearbeidet er godt i gang på Raknes, og vi har også kommet i gang på Rakvåg. Gravearbeidet i de nevnte områdene vil fortsette for fullt i juli. 

Sjøkabel fra Gossen og over til Ræstad på Otrøya skal etter planen legges i uke 29. 

Ellers så er vi også i gang med å trekke fiber på noen kortere strekninger via luft/stolper på Akselvoll og Raknes. Dette arbeidet vil fortsette fra tidlig august. 

Generelt blir det mye gravearbeid fremover i forbindelse med fiberfremføring fra Ræstad og inn til Midsund sentrum. 

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god sommer :)

 

26.05.2021 - Gladnyhet - fiberutbygging til Ræstad er vedtatt!

Vi har i dag gleden av å fortelle at vi har vedtatt utbygging også til Ræstad. Så langt er altså fiberutbygging til Midsund Sentrum, Raknes, Uglvik, Rakvåg og nå Ræstad vedtatt. Utbyggingsarbeidet har kommet i gang og vi holder som kjent på med gravearbeid på Raknes. Vi gleder oss til fortsettelsen og vil holde dere oppdatert her underveis. 

 

18.05.2021 - Gravearbeid i gang på Raknes!

Da er vi endelig i gang med gravearbeid! I samarbeid med Opstad Maskin AS har vi nå startet opp med graving og legging av fiberrør på Raknes. Vi er veldig glad for å ha med oss Opstad Maskin som vår entreprenør på alt av gravearbeid i forbindelse med fiberutbygging på Midsund/Otrøya. Som dere sikkert kjenner til er de svært lokalkjente og sitter med mye og god kompetanse, noe som vil være med å bidra til en effektiv og fleksibel utbygging av fiberbredbånd på Otrøya. 

Angående videre arbeid vil vi så snart alle formelle godkjenninger fra Molde Kommune, Fylkeskommunen og Istad Nett er på plass, starte opp arbeidet med å få lagt fiberrør fra Uglvik til Midsund Sentrum. Deretter og til dels samtidig vil vi bygge ut område for område. 

Vi har fortsatt åpent for salg så har du enda ikke bestilt men ønsker å bestille, er du velkommen til å kontakte oss på fiber@istad.no  Vi vil fortløpende inkludere nye kunder i vår planlegging og utvikling av områder på Otrøya.