Bestilling
Planlegging
Utbygging
Oppkobling
Fiberkunde
Vi bygger nødvendig infrastruktur og fører fiberkabelen frem til eiendommen din.

Mjelve

Fase 3 Utbygging
illustrasjon_3.jpg Estimert levering: 1. halvdel 2019

Siste fra fremdriftsloggen

26.03.2019 - Mjelve som eget område - fremdrift per Mars 2019.

Vi har valgt å skille ut Mjelve fra området som heter Molde Øst (Røbekk til og med Mjelve). Årsaken til dette er at store deler av området er nå ferdig utbygd bortsett fra deler av Mjelve. Nedenfor kan du se siste status for Mjelve Øst og Mjelve Vest. 

Mjelve Vest: Området er ferdig utbygd. Her gjenstår det nå kun håndgraving til to kunder. 

Mjelve Øst: De siste ukene har vi fått utført graving fra Fannefjordsvegen 1033, gjennom Mork og helt frem til boligfeltet i Hagaveien. Arbeidet med å strekke fiber langs eksisterende strømkabler i boligfeltet og oppover starter vi med i løpet av April. Når vi har fått alt dette på plass er vårt mål å koble opp de første kundene i Mjelve Øst i løpet av Mai. 

Mens dere venter vil vi gjerne oppfordre dere til å ta en titt her for å bli bedre kjent med Altibox og de ulike løsningene du kan få tilgang til når vi etterhvert får installert Altibox hjemme hos deg. Altibox lanserte for en tid tilbake bl.a ny TV-løsning, her finner du alle funksjoner som programarkiv, start forfra funksjon, samt større valgfrihet med tanke på tv-kanaler. Det er bare å glede seg :)

Slik gjør du egeninnsats