Bestilling
Vedtatt
Planlegging
Utbygging
Fiberarbeid
Oppkobling
Fiberkunde
Den fysiske installasjonen i din bolig vil bli foretatt. Vi kontakter deg i forkant for å avtale tidspunkt.

Moldegård

Fase 6 Oppkobling
illustrasjon_4.jpg Estimert levering: 1. kvartal 2021

Siste fra fremdriftsloggen

23.03.2021 - Hjemmeinnstallasjoner og siste rest av gravearbeid

Siden sist oppdatering har vi fortsatt noe gjenstående gravearbeid til enkelte husstander i området mellom Øvre veg og Hans Thiis Møllers gate. På bakgrunn av vinter og tele er det først over påske vi vil sette i gang gravearbeidet her og få gravd oss frem til husvegg.

Hjemmeinstallasjoner pågår fortsatt og de fleste av dere i Banehaugen området er nå koblet opp, men det gjenstår installasjon hos noen få. Noen av dere har valgt å avtale hjemmeinstallasjon frem i tid, men til de av dere som ønsker dette utført snarest mulig er det bare å ta kontakt på fiber@istad.no så vil  vi få montør til å avtale tidspunkt med dere direkte.

Før hjemmeinstallasjon anbefaler vi dere å lese gjennom punktene du finner under forrige oppdatering fra 19.02.2021. Du kan også se de her

I mellomtiden vil vi ønske dere en riktig god påske :)

 

19.02.2021 - Vi er godt i gang med oppkoblingsarbeidet!

Oppkoblingsarbeidet/hjemmeinstallasjoner pågår for fullt i Banehaugen området og per i dag er nærmere 100 kunder koblet opp. Arbeidet fortsetter med full tyngde, og våre montører vil i tiden fremover ta kontakt med de av dere som nå gjenstår for å avtale tidspunkt for hjemmeinstallasjon. Vi oppfordrer til at det er viktig at dere svarer på telefon/SMS fra våre montører for å få avtalt tid for hjemmeinstallasjon. 

For området i Fabrikkvegen har vi også her kommet i gang med hjemmeinstallasjoner, men som vi har informert om tidligere har vi hatt noen utfordringer med å få lagt frem rør til noen få adresser i området mellom Hans Thiis Møllers gate og Øvre veg. Årsaken til dette er som de fleste kjenner til at vi har hatt en svært kald vinter som har gitt mye tele i bakken. På bakgrunn av dette vil vi dessverre ikke kunne få fullført dette arbeidet før værforholdene tillater det. Så snart telen forsvinner vil vi selvfølgelig fullføre arbeidet. 

For dere som venter på hjemmeinstallasjon anbefaler vi dere å ta en titt på punktene nedenfor. 

Hjemmeinstallasjon:

Hva inngår i hjemmeinstallasjonen?
I installasjonen inngår all montering frem til hjemmesentralen og oppkobling av en (1) stk TV-dekoder. Er det behov for å legge opp flere punkt i huset, kan dette bestilles direkte av montøren, men dekkes ikke av avtalen med Istad Fiber AS. Ekstra TV-dekoder kan bestilles med montør, eller ved å kontakte kundeservice på tlf. 71 21 35 00.

Plassering av hjemmesentral 
Vår hjemmesentral fungerer som modem/ruter/trådløst aksesspunkt. For best mulig trådløs dekning bør hjemmesentralen plasseres sentralt i huset, med fri sikt i rommet og litt unna annen elektronikk og metallgjenstander. 

Plassering av hjemmesentralen avtaler du med montøren når han kommer hjem til deg. Spør gjerne montøren om råd dersom du er usikker, de har erfaring.  

Når skal jeg si opp mitt nåværende abonnement?
Angående det å si opp nåværende abonnement/leverandør er dette noe dere må gjøre selv, men vi vil be dere avvente med å si opp inntil dere har nærmere informasjon om tidspunkt for hjemmeinstallasjon/oppkobling fra Istad Fiber/montør. Dette for å unngå at dere blir stående uten internett/TV.