Bestilling
Planlegging
Utbygging
Oppkobling
Fiberkunde
Den fysiske installasjonen i din bolig vil bli foretatt. Vi kontakter deg i forkant for å avtale tidspunkt.

Roaldset

Fase 4 Oppkobling
illustrasjon_4.jpg Estimert levering: 1. halvdel 2019

Siste fra fremdriftsloggen

27.03.2019 - Første kunde oppkoblet i dag!

Endelig er vi gang med hjemmeinstallasjoner og det er veldig kjekt å formidle at første kunde på Roaldset ble koblet opp i dag. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Mens dere venter vil vi gjerne oppfordre dere til å ta en titt her for å bli bedre kjent med Altibox og de ulike løsningene du kan få tilgang til når vi etterhvert får installert Altibox hjemme hos deg. Altibox lanserte for en tid tilbake bl.a ny TV-løsning, her finner du alle funksjoner som programarkiv, start forfra funksjon, samt større valgfrihet med tanke på tv-kanaler. Det er bare å glede seg :)

 

18.03.19 - Straks klart for oppkobling! 

En mild vinter har ført til en meget god start på fiber-prosjektet på Roaldset. Prosjektet strekker seg fra Øverbygda, gjennom Roaldset og frem til Eidssetra. Takket være stor interesse for fiber, har de aller fleste av beboerne i området valgt å bli kunde hos Istad Fiber AS. Som nevnt i utsendt informasjonsbrev i november 2018, har vi som målsetning å starte oppkopling av kunder i løpet av mars 2019. Per uke 11 er 95% av all graving og fiberstrekk i luft (langs eksisterende strømnett/gatelys) ferdig i Øverbygda og på Roaldset. Skjøting og blåsing av fiber i rør starter på slutten av uke 11. På grunn av siste snøfall, vil vi inntil videre avvente å grave oppover mot Eidsetra. Vi avventer også strekking av fiber i luft i dette området. De første kundeoppkoplinger vil begynne i vestre del (Øverbygda). Deretter jobber vi oss oppover Roaldset. I uke 12 sender vi ut montørbrev til kunder i Øverbygda og på Roaldset. Her informerer vi nærmere om eventuell egeninnsats og montering av utstyr.

Slik gjør du egeninnsats