Bestilling
Vedtatt
Planlegging
Utbygging
Fiberarbeid
Oppkobling
Fiberkunde
Vi planlegger av hvor vi skal grave, eller trekke i stolper, for å nå frem til alle. Avhengig av hvor det er kabler fra før, vil fiberlinjen enten graves ned eller trekkes mellom telefonstolper.

Sylte - Kråknesvegen

Fase 3 Planlegging
illustrasjon_2.jpg Estimert levering: 1. halvdel 2020

Siste fra fremdriftsloggen

24.01.2020 - Invitasjon til byggemøte!

I forbindelse med fiberutbygging i området ønsker vi å invitere inn til et byggemøte. 

Byggemøte vil finne sted torsdag 6. februar kl. 18:00 på Sylteosen Bedehus (Malmefjordvegen 82)

På møtet vil du bli orientert om utbyggingen, og du kan høre mer om våre produkter og tjenester.

Byggemøte vil også være en god anledning til å stille spørsmål om det du måtte lure på. Har du fortsatt ikke bestilt men ønsker å bestille, sende oss en mail på fiber@istad.no 

Invitasjon til byggemøte er også sendt ut per post.  

Vi gleder oss til å se deg!

 

19.12.2019 - God Jul!

Vi har nå kommet i gang med hovedtilførsel av fiber til området Sylte-Kråknesvegen

Det vil føres to tilførsler til området, en fra Myrbostadvegen v/Sylte Betong til Kråknesvegen og en fra Malmefjordvegen  ved Sylte skole til Syltevegen.

Alle kommunale gravesøknader er godkjent og det samme gjelder for Statens Vegvesen på de strekninger det er det søkt på.

Utbyggingsområdet er stort og strekker seg langs fra Kråknesvegen nr.25 ved Elnesvågen til nr.445 ved Sylte Betong samt langs Syltevegen. Dette vil medføre at hjemmeinstallasjoner/oppkoblinger vil utføres ift. fremdriften på grave- og fiberarbeidet. Arbeidet vil startes opp igjen på nyåret og vi antar at de første hjemmeinstallasjoner/oppkoblinger vil kunne utføres mot slutten av første kvartal 2020. 

Tidlig neste år ønsker vi å holde et byggemøte hvor vi vil orientere om fremdriften. Invitasjon til byggemøte vil bli sendt tidlig på nyåret. 

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år! :)

 

07.11.2019 - Planleggingsarbeidet er i gang!

Vi har gleden av å fortelle at vi er godt i gang med prosjektering og planlegging av fiberutbygging i området Sylte - Kråknesvegen. 

Vi kommer til å orientere om fremdrift i forbindelse med utbygging og dere vil motta invitasjon til et byggemøte. På byggemøte vil vi gå gjennom traséplan, produkt/tjeneste og svare på eventuelle spørsmål. Tidspunkt for byggemøte er ikke satt, men vi vil komme tilbake med informasjon om dette så snart det er klart. Dersom du i mellomtiden har spørsmål vedrørende fiberutbygging i området kan du ta kontakt med prosjektleder Tor Olaussen på telefon: 951 68 568

Dersom du enda ikke har bestilt men ønsker å bestille, ta kontakt med oss per e-post fiber@istad.no

 

Slik gjør du egeninnsats