Bestilling
Vedtatt
Planlegging
Utbygging
Fiberarbeid
Oppkobling
Fiberkunde
Vi planlegger av hvor vi skal grave, eller trekke i stolper, for å nå frem til alle. Avhengig av hvor det er kabler fra før, vil fiberlinjen enten graves ned eller trekkes mellom telefonstolper.

Visnes-Silnes

Fase 3 Planlegging
illustrasjon_2.jpg Estimert levering: 4. kvartal 2021 / 1. kvartal 2022

Siste fra fremdriftsloggen

09.07.2021 - God sommer!

Planleggingsarbeidet av utbyggingsområdet pågår fortsatt. Estimert oppstart av graving og kabelstrekking utsettes til begynnelsen av august. Mer informasjon vil komme så snart vi er i gang med dette. 

Estimert oppstart av oppkoblingsarbeidet er fortsatt 4. kvartal 2021. 

I mellomtiden vil vi ønske dere alle en riktig god sommer :)

 

28.05.2021 - Planleggingsarbeidet pågår

Vi har kommet godt i gang med planleggingsarbeidet, men fortsatt gjenstår det litt før vi kan sette spaden/grabben i jorda. Utbyggingsarbeidet vil bestå av en kombinasjon av både gravearbeid og kabelstrekking, sistnevnte vil si at vi fører fiber via luft/stolper enkelte steder.

Per i dag estimerer vi at oppstart av utbyggingsarbeidet vil være fra slutten av juni. Videre vil estimert oppstart av oppkoblingsarbeidet være i løpet av 4. kvartal 2021. Vi vil komme med mer informasjon når vi setter i gang med utbyggingsarbeidet.

I mellomtiden vil vi oppfordre dere alle til å nyte det fine været vi er så heldig å ha akkurat nå :) Og har du fortsatt ikke bestilt men ønsker å bestille er det bare å kontakte oss på fiber@istad.no