Ledige stillinger

Har du lyst å jobbe sammen med oss?

Vi trenger flere dyktige folk.

Salgskonsulent

Er du god på salg, engasjert, løsningsorientert og glad i å snakke med andre mennesker?

Da håper vi du søker på stillingen som Salgskonsulent hos oss i Istad Fiber AS.

Du vil lære deg mye om teknologi, om hvordan vi bygger ut fiberbredbånd og alt som er å vite om Altibox sine TV og bredbåndstjenester.

All denne kunnskapen vil du ha bruk for når våre kunder trenger rådgivning og hjelp av oss. De er tross alt Norges mest fornøyde kunder, og det skal vi sørge for at de fortsetter å være.

Du vil svare på henvendelser fra privatkunder via telefon, e-post, jobbe i kundesystemer, delta i kundemøter med styreledere i borettslag og sameier både i våre kontorlokaler og ute hos kundene.

Du vil representere Istad Fiber AS på diverse arrangementer i regionen vår, samt reise litt til Stavanger på Altibox sine arrangementer.

Høres det spennende ut, synes du? Ta en prat med oss da vel?

Så kan vi fortelle mer om hvem vi er og mer om arbeidsoppgavene.

Søknadsfrist: 1 desember.

Ansettelsesform: Fast

Søknad sendes til Salgs- og markedssjef Marita Solem Iversen marita.iversen@istad.no

Salgs - og markedssjef

Istad Fiber AS har hatt solid utvikling de siste årene, og for å fortsette det gode arbeidet, søker vi en drivende dyktig og faglig sterk salgs- og markedssjef. Du får det overordnede ansvaret for selskapets salgs- og markedsavdeling som består av fire personer. Sammen med teamet ditt blir du en svært viktig bidragsyter til å nå selskapets strategiske mål, skape verdier for selskapet, sikre fornøyde kunder og god kundeutvikling, samt skape vekst både på kort og lang sikt.

Hvem er du?

Vi ønsker oss en tydelig leder med svært god evne til å skape resultater gjennom teamet, og til å jobbe på tvers i organisasjonen. Du er en utpreget relasjonsbygger, god kommunikator, og du jobber best i team. Du ser muligheter, og kan sjonglere mellom strategiske og operative oppgaver og ansvar, samtidig som du holder stø kurs mot selskapets overordnede mål, både på kort- og lang sikt. Du har lang erfaring med B2B salg, salg i privatmarkedet, og du er god til å utarbeide tydelige markedsplaner, analyser og strategier. Vi tror du har høyere utdannelse innen markedsføring/salg, og at du har minimum 7 års ledererfaring med personal- og resultatansvar. Det viktigste målet til Istad Fiber AS er fornøyde kunder, og med engasjement, pågangsmot, og faglig kompetanse, vil du være en svært sentral ressurs for Istad Fiber AS i den videre utviklingen av selskapet.

Hva får du?

  • Et spennende selskap med lokalt foravtrykk og solide eiere
  • Stort ansvar og muligheter til å være med å utvikle selskapet videre
  • En spennende bransje med høyt tempo og rask utvikling
  • Store påvirkningsmuligheter internt i selskapet
  • Hyggelig kollegaer, og du blir del av en sammensveiset og lojal ledergruppe
  • Konkurransedyktige betingelser

Du rapporterer til daglig leder, og blir en ressurs i lederteamet til Istad Fiber AS.

Arbeidssted: Plutovegen 5, Molde

Om dette høres interessant ut for deg, og du har spørsmål knyttet til rollen, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med en av våre rådgivere i Jefferson Wells: Trond Boe-Tangen (917 43 800), Camilla Sandsten (901 97 513) eller Umid Alem (457 99 490). Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Istad Fiber AS bygger ut og leverer fiberbredbånd og innholdstjenester til privatkunder, borettslag/sameier, bedriftskunder og fritidsboliger i Molde, Hustadvika, Gjemnes og Aukra kommune per dags dato, og er sammen med Lyse Fiberinvest AS og Altibox en ledende aktør innenfor fiber i området. Samtidig jobber Istad Fiber og Altibox partnerskapet med utbygging av et IOT nettverk, og har kjøpt frekvenser for utrulling av 5G. Istad Fiber AS er svært opptatt av å gi tilbake til lokalmiljøet, og bidrar til et aktivt idretts- og kulturtilbud for alle i Aukra, Hustadvika, Gjemnes og Molde kommune. Istad Fiber har p.t 15 engasjerte ansatte, og er sentralt lokalisert i Plutovegen 5 i Molde.

Gå inn på : https://www.jeffersonwells.no/... for å søke på stillingen.

Tips oss

Her kan du tipse oss om gjenglemt materiale eller skader på utstyr som tilhører oss. Legg gjerne ved et bilde som hjelper oss å vurdere hvordan vi best mulig ordner opp.