Hei styreleder

Å være styreleder i et borettslag/sameie består av mange oppgaver, en av de viktigste er kanskje hvilken internett- og tv-løsning man velger for fellesskapet.
Istad Fiber er din lokale Altibox leverandør og kan levere fleksible løsninger som passer alle. Vi leverer i dag til flere borettslag og sameier i Molde, Hustadvika, Aukra og Gjemnes kommune.Forsidebilde hei styreleder

Gode internett og tv-løsninger er viktig for mange, men det er ikke alltid at alle i et borettslag/sameie har behov for samme pakkeløsning. Noen er opptatt av strømmetjenester og gaming, og ønsker høy hastighet, mens andre heller ønsker de tradisjonelle tv-kanalene og bryr seg kanskje ikke så mye om hastighet på internett.
Med Altibox får du som styreleder full frihet til å gi beboerne makten, slik at de selv enkelt kan velge tv- og strømmetjenester, og hastighet på internett etter eget ønske og behov.
Vårt motto er nemlig at det er dumt å betale for noe man ikke bruker.

Vi kan tilby fleksible løsninger og produkter som gjør at beboerne får tilbud om de samme tjenestene som andre kunder i Altibox. Dermed kan beboer selv oppgradere fra fellesavtalen som er inngått dersom de ønsker flere kanaler, mer innhold eller større hastighet på internett.

Lokalkunnskap og et godt utbygd fibernett gjør at vi svarer raskt på forespørsler og har kort leveringstid på leveranser.

Ta kontakt med vår salgsansvarlig i dag, så skreddersyr vi en løsning tilpasset ditt borettslag/sameie.


Tips oss

Her kan du tipse oss om gjenglemt materiale eller skader på utstyr som tilhører oss. Legg gjerne ved et bilde som hjelper oss å vurdere hvordan vi best mulig ordner opp.