Hjemmeinstallasjon

Rett plassering av hjemmesentralen er viktig for å unngå forstyrrelser og vil gi deg raskere og mer stabil brukeropplevelse.

Hjemmesentralen bør plasseres et sted i huset som dekker flest mulig enheter og gjerne i samme etasje disse enhetene befinner seg.

Er du usikker på hvilken plassering som er best for deg, hjelper montøren deg å finne dette.

36798514971 3fffa6f519 z

Hva inngår i hjemmeinstallasjonen?

I installasjonen inngår all montering frem til hjemmesentralen og oppkobling av en (1) stk TV-dekoder dersom du også har bestilt TV. Er det behov for å legge opp flere punkt i huset, kan dette bestilles direkte av montøren, men dekkes ikke av avtalen med Istad Fiber AS. Ekstra TV-dekoder kan bestilles med montør, eller ved å kontakte kundeservice på tlf. 71 21 35 00.

Plassering av hjemmesentral

Vår hjemmesentral fungerer som modem/ruter/trådløst aksesspunkt. For best mulig trådløs dekning bør hjemmesentralen plasseres sentralt i huset, med fri sikt i rommet og litt unna annen elektronikk og metallgjenstander.

Plassering av hjemmesentralen avtaler du med montøren når han kommer hjem til deg. Spør gjerne montøren om råd dersom du er usikker, de har erfaring.

Når skal jeg si opp mitt nåværende abonnement?

Oppsigelse av nåværende abonnement/leverandør er noe dere må gjøre selv, men vi vil be dere avvente med å si opp inntil dere har avtalt tidspunkt for hjemmeinstallasjon/montering med en montør fra Istad Fiber.

Dette for å unngå at dere blir stående uten internett og tv tjenester, samt for å slippe å betale dobbelt abonnement.

Tips oss

Her kan du tipse oss om gjenglemt materiale eller skader på utstyr som tilhører oss. Legg gjerne ved et bilde som hjelper oss å vurdere hvordan vi best mulig ordner opp.