Om Istad Fiber

Istad Fiber bygger ut og leverer fiberbredbånd til privatkunder, borettslag/sameie og bedriftskunder i Molde, Fræna, Eide og Aukra per dato. Vi ser også på muligheter for utbygging i andre kommuner og områder. Via fiberkabelen leverer vi Internett, TV og hjemmetelefon. Med fiber fra oss får du bredbånd fra vår partner Altibox, med hastighet på opptil 1000 Mbps.

Bakgrunn

Istad Fiber AS eies av Lyse Fiberinvest AS (50 %) og Istad AS (50 %). Vi bygger videre på Istad AS sin posisjon og lokalkunnskap, og vil sammen med Lyse Fiberinvest AS og Altibox bli en ledende aktør innenfor fiber i vårt område. For kundene vil dette bety gode fibertjenester til konkurransedyktige betingelser.

Visjon

Istad Fiber skal være en foretrukket lokal leverandør av fiberbredbånd.

Vi søker Markedssjef

Istad Fiber er på jakt etter en sulten markedssjef som kan bidra til å lede selskapets markedsrelaterte aktiviteter og sørge for at løsningene er innovative og brukerorienterte.

 

Markedssjef vil ha det overordnede ansvaret for Istad Fiber sine markedsaktiviteter, som innebærer et bredt ansvar for å;

-          Skape, vedlikeholde og kommunisere en overordnet markeds- og kommunikasjonsvisjon

-          Utarbeide markedsstrategi med relaterte forretningsplaner og innsikt i markedsbehov med tilhørende tiltak/løsninger

-          Utvikle og sikre gode kampanjeoppsett

-          Forvalte eksisterende partnere og etablere relasjoner med nye partnerskap

-          Sikre gode kundeopplevelser for å øke kundetilfredshet

-          Bidra til kontinuerlig utvikling og forvaltning av kundeporteføljen

-          Etablere kommunikasjonskanal og profil for Istad Fiber i sosiale medier

 

 

Vi ser etter deg som er mulighetsorientert, strategisk og nyskapende, og har god forståelse for tjenesteinnovasjon og markedsrelaterte aktiviteter. Du vet hvorfor det er viktig med brukerinvolvering, digitalisering og hvordan man tar fatt på de muligheter og utfordringene bransjen står ovenfor. Som person er du en tydelig kommunikator som er ivrig etter å lytte og forstå. Du er en leder andre ønsker å følge, og er opptatt av å bygge en lederkultur der en lykkes sammen og samarbeider på tvers. 

 

Relevante kandidater har høyere utdannelse og erfaring fra markedsføring, salg og kommunikasjon. Du kan balansere kort- og langsiktig fokus på forskjellige oppgaver, samt ha en klar formening om hvor området skal være om noen år. Du forstår og tilpasser deg godt dynamikk og kultur i mindre organisasjoner. Du viser innsikt og erfaring med adferdsmønster, behov for forventninger hos forbrukere og forretningskunder i telekombransjen og kan utnytte og forstå verdien av data i sosiale nettverk og økosystemer.

 

Selskapet består i dag av 9 engasjerte faste ansatte. Stillingen har arbeidssted i Molde og vil rapportere til daglig leder i Istad Fiber.

Her kan du søke:

https://visindi.no/stilling/markedssjef-7/